O nás

Společnost MIBONA, s.r.o. byla založena v roce 2007. Jejím cílem je poskytování  efektivního marketingového outsourcingu firmám, které chtějí podpořit obchodní a  marketingová oddělení externí  spoluprací. Tímto si tak mohou zabezpečit   kontakt  s nejnovějšími trendy v oblasti obchodu, komunikace, Public Relations, reklamy a všech podpůrných marketingových aktivit na trhu. Pro nás je jediným měřítkem  úspěšnosti spolupráce zvýšení vašeho odbytu a následný zisk.

Reklamou chápeme jednu část kompletního marketingu vyjádřeného 5P a to je Promotion. Pro klienta tu měníme navrhnutou strategii na konkrétní komplex aktivit, od návrhu komunikační kampaně, stylu, vizuálu, návrhu médií až po samotnou realizaci. Umíme kampaň doplnit o podpůrné aktivity typu roadshow, cityweeks, meetpoint, prezentace v showrooms, eventy. Vhodně je také  doplňujeme aktivitami pro V.I.P. zákazníky nebo firemními dárkovými předměty.

V oblasti Consultingu na základě zákazníkem definovaného cíle vytváříme strategie, navrhujeme formy implementace v praxi pro dosažení záměrů a vyhodnocujeme  všechny s tím  spojené příležitosti a rizika. Motivujeme obchodní teamy, vypracováváme obchodní modely, navrhujeme  strategie na  penetraci trhu, expanze apod.

Ve službách se zaměřujeme na realizaci navržených reklamních a marketingových strategií v různých  formách pro konkrétní tržní prostředí daného státu, regionu, města apod. Umíme nakoupit služby výhodněji díky celoročním smlouvám, objemům a bonusům naších mediálních partnerů  a spolupracujících firem. Zastupujeme tiskárny i výrobce dárkových předmětů.